Vakantiehuis Ariane
Vakantiehuis Ariane staat op een riante kavel van ruim 1800 vierkante meter, die volledig is ingezaaid met gras, in het dorp Bozanov. Bozanov is gelegen onder de bergtop de Koruna (770 m) en ligt op 3 km van de Poolse grens.

Bij vakantiehuis Ariane kunt U gebruik maken van het aanwezige tuinmeubilair. Grote kans dat de kinderen nieuwe vrienden maken onder de andere vakantiegangers in de buurt. Naast vakantiehuis Ariane ligt namelijk nog een grote woning en daarnaast weer een woning met 2 appartementen die allemaal worden verhuurd. Op loopafstand bevindt zich een Nederlandse camping met 20 staanplaatsen, 2 vakantiewoningen en 3 appartementen.

Het beheer van alle genoemde accommodaties is in handen van het Nederlandse echtpaar Natasja en Hillebrand Heerkens. Zij ontvangen alle gasten in de receptie van hun camping en zullen u, indien u daar prijs op stelt, als bewoner van huis Ariane betrekken bij de activiteiten op en rondom de camping.


Ook kunt u gratis gebruik maken van de faciliteiten op de nabijgelegen camping Bozanov, zoals een speeltuin, een kinderboerderij, een recreatieruimte met biljard, darts, tafeltennis en tafelvoetbal, een verwarmd buitenzwembad (8x4 meter) met een prachtig terras erom heen en een multifunctioneel sportveld, dat in de winter omgetoverd wordt tot ijsbaan. Op die manier zullen en u en uw kinderen zich niet vervelen en waarschijnlijk snel contact maken met andere vakantiegangers.

Bozanov ligt 180 km noordoostelijk van Praag en 50 km ten oosten van het Reuzengebergte. De afstand vanaf Utrecht naar Bozanov is ca 950 km. Een dorpswinkel en een gezellig restaurant met een gastvrije ontvangst vindt u op loopafstand. In het dorp is verder een bushalte en een meertje. Het historische stadje Broumov ligt op 7 km afstand en biedt naast talrijke culturele bezienswaardigheden, zoals het oudst bewaard gebleven houten kerkje in TsjechiŽ en het beroemde historische klooster, ook gezellige terrasjes en restaurantjes waar u lekker kunt eten voor weinig geld.

Vakantiehuis Ariane is vanwege de unieke ligging in een bosrijke omgeving tegen de bergen van de Broumovskť Steny een goede uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Gemarkeerde fietspaden leiden door het prachtige heuvelachtige landschap. De meer getrainde fietser kan ook met de mountainbike door de bergen fietsen. Tevens zijn er volop mogelijkheden voor paardrijden, zwemmen, vissen of uitstapjes met de motor of auto.

In de winter is dit een prachtige omgeving voor sneeuwwandelingen (op speciale sneeuwschoenen) en crosscountry skiŽn. Dit is langlaufen zonder sporen, een meer avontuurlijke vorm van langlaufen, waarbij men in de vrije natuur kan skiŽn. Direct vanuit het huis zijn prachtige routes mogelijk. Natasja en Hillebrand kunnen uw tocht begeleiden en de huur van materiaal verzorgen. Tevens zijn er diverse skiliften en langlaufloipen in de nabije omgeving van Bozanov. De grotere skigebieden Destne v Orlickych Horach, Zacler en Mlade Buky bevinden zich op ca 45 km afstand.


De ligging: vrijstaand maar niet alleen
Vakantiehuis Ariane
Home  | Inrichting   | Ligging   | Omgeving   | Sfeerfoto's   | Tarieven   | Beschikbaarheid | Contact
Copyright © 2008-2017 door P. Kampschreur  ∑  Alle rechten voorbehouden  ∑  E-Mail: info@VakantiehuisAriane.nl